Американският бизнесмен Илон Мъск предизвика руския президент Владимир Путин на бой . Той публикува изявление в

...
Американският бизнесмен Илон Мъск предизвика руския президент Владимир Путин на бой . Той публикува изявление в
Коментари Харесай

Мъск предизвика Путин на дуел. Ще се бият ли?

Американският бизнесмен Илон Мъск предизвика съветския президент Владимир Путин на пердах. Той разгласява изявление в профила си в Twitter .

„ С това известие провокирам Владимир Путин на двубой - един против различен. Залогът е Украйна “, написа предприемачът. В следващ пост той се обърна и към формалния рускоезичен акаунт на Кремъл. Мъск попита дали управляващите са съгласни двамата да се бият. Пресслужбата на Кремъл не отговори на обявата му.

Тя обаче беше коментирана от ръководителя на държавната корпорация Роскосмос Дмитрий Рогозин . На страницата си в Twitter той цитира творбата „ Приказката за папата и неговия служащ Балда “ на поета Александър Пушкин. „ Ти все още си млад, слаб да се състезаваш с мен; това би било просто загуба на време. Първо изпревари брат ми “, написа Рогозин, представен от Лента ру.

По-рано на днес Мъск разкри , че фирмите му Tesla и SpaceX са изправени пред инфлационен напън. Той означи също, че освен неговият бизнес е изправен пред подобен проблем.

Мъск постоянно разгласява провокативни изявления в акаунта си в Twitter. На 18 февруари беше обявено, че предприемачът сравнява канадския премиер Джъстин Трюдо с фюрера на Третия райх Адолф Хитлер. Преди това той се пошегува и с бизнесмена Джеф Безос заради отхвърлянето на желае на неговата компания Blue Origin от съда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР